Algemeen

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Actueel

Kookworkshops

Kookcursussen

Culinaire reizen

Accommodaties

Gastenboek

Fotoalbum

Contact

 

 

WORKSHOPPROGRAMMA JANUARI - JUNI 2018

Grande degustazione

Op veler verzoek nu eens een winterversie van ‘de grote proeverij van kleine gerechtjes’. Een uitgebreid menu samengesteld uit allemaal verschillende kleine gerechtjes/hapjes. Hier ga je thuis ook nog veel
plezier van hebben! Inspirerend bedoeld en vooral natuurlijk erg lekker en veelzijdig!

26 & 31 januari (vol) en 1 februari (vol)
Inschrijven / informatie

Cucina di mamma

In geen kookboek te vinden maar in elke streek kom je ze tegen: keukengeheimen van la mamma! Familierecepten die generaties lang doorgegeven en gekoesterd worden. Wij hebben er weer een aantal weten te ontfutselen en hebben hier een mooi menu mee samengesteld. Het belangrijkste ingrediënt: ‘amore’…… En dat proef je!

6 & 23 februari (allebei vol)
Inschrijven / informatie

Pasqua: Pasen!

Ook dit jaar weer een geheel nieuw Paasmenu waarmee we meteen ook, volgens Italiaanse traditie, de lente verwelkomen. Zeker op culinair gebied is Pasen in Italië een heel belangrijk feest dat vooral
met vrienden gevierd wordt. Samen eten, samen
delen en samen genieten. Dat kunnen wij ook!

20 (vol) & 23 maart (pranzo*, vol )
Donderdag 22 maart (vol)
Inschrijven / informatie

Primavera

Volop lente in april! Koken met al het moois dat de lente op culinair gebied te bieden heeft. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen!

13 april (vol) & 18 april (vol)
Woensdag 16 mei (vol)
Inschrijven / informatie

Gelato Italiano: nieuw: ijs-spijs!

Natuurlijk hebben we onze ijsmeester Bas weer uitgenodigd om een aantal ijsworkshops te verzorgen. Dit keer een ander ‘smaakje’: hoe leuk is het om eens een bolletje ijs te serveren bij een mooi voor-of hoofdgerecht…. Natuurlijk eindigen we met een ‘dolce’ maar laat je vooral ook verrassen door de mooie smaakcombinaties die we gaan bedenken voor dit thema! Vernieuwend, verrassend en leerzaam voor iedereen!

Maandag 28 mei
Dinsdag 29 mei (vol)
Woensdag 30 mei (vol)
Inschrijven / informatie

Sicilia, proef de zon!

Geen keuken biedt meer inspiratie in de zomer dan die van Sicilië. Pure eenvoud: mooie ingrediënten en de juiste bereidingswijze zijn alles wat je nodig hebt. Genoeg ideeën voor een zomer lang koken!

Dinsdag 12 juni (vol)
Vrijdag 15 juni
Woensdag 20 juni (vol)
Woensdag 27 juni
Inschrijven / informatie

De prijs voor een workshop bedraagt € 69,00 pp. (Muv 'Gelato Italiano', deze kost € 75,00. De prijs is altijd inclusief aperitief, wijn, afwas (doen wij) en koffie, Een workshop duurt van 18:30-23:00 uur (*pranzo op 23 maart van 10:30 - 15:00 uur)